Menemen Ziraat Odası

ZOBİS
Menemen Ziraat Odası > Haberler > İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menemen Belediyesi ve Menemen Ziraat Odası işbirliğinde Menemen´in Kesik Mahallesi´nde kurulan “Ortak Tarım Makineleri Parkı" törenle hizmete açıldı.

Menemen Kesik´te konumlandırılan makine parkının açılış törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin´in yanı sıra İzmir İl Ziraat Odası Başkanı İbrahim Erdallı, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Menemen Ziraat Odası Başkanı Metin Karagöl, Bürokratlar, Sivil Toplum Örgütleri Başkanları, Gaziler, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve üreticiler katıldı.

Zor günler geçiren üreticinin yüzünü güldüren ‘Ortak Tarım Makineleri Parkı´nın açılışında konuşan Menemen Ziraat Odası Başkanı Metin Karagöl ise;  “Maliyetlerin ve mazot fiyatlarının doların istikrarsız yükselmesi sonucu aşırı arttığından çiftçi zorlanmasına rağmen üretimini devam ettirmektedir. Böyle bir süreçte Menemen Ziraat Odası, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığımız ve Menemen Belediye Başkanlığımız birlikte böyle bir makine parkı yaptık. Birlikte çiftçilerimize çok daha güzel hizmetler sunacağız. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızın tarıma verdiği önem Tarım Daire Başkanlığı´nın kurulması ve çalışmalarından bellidir. Menemen çiftçileri olarak biz de buradan payımıza düşeni almaktayız. Başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu ve her zaman yanımızda olan Menemen Belediye Başkanımız Tahir Şahin olmak üzere tüm Menemenli çiftçilerimiz adına emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Törenin sonunda Menemen Ziraat Odası Başkanı Metin Karagöl, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin´e plaket ve toprak vazo hediye etti. Başkan Kocaoğlu ve Başkan Şahin, daha sonra ilk pamuk hasadına katıldı.